0341-455308 info@aquative.nl

In het Besluit Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden (Bhvbz) staat beschreven aan welke eisen zwembadwater moet voldoen. Onder andere is hierin opgenomen dat de waterkwaliteit maandelijks gemeten moet worden door een een ISO17025 geaccrediteerd laboratorium. Wij kunnen deze monstername voor u verzorgen en er tevens voor zorgen dat de toezichthouder op de hoogte wordt gebracht.

Veilig zwemwater

Uw gasten verwachten natuurlijk te kunnen zwemmen in schoon en veilig zwemwater. Ondanks de door u getroffen maatregelen kan het voorkomen dat het zwembadwater niet veilig wordt geacht na analyse van de monstername. Bij Aquative snappen wij dat u uw gasten wilt laten genieten van veilig en schoon zwemwater. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en kunnen wij passende oplossingen bieden. Wanneer er bijvoorbeeld legionella wordt geconstateerd in uw zwembadwater dan zullen wij u een snelle en passende oplossing bieden zodat uw gasten zo snel als mogelijk weer kunnen genieten van veilig zwemwater.

Neem gerust contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.