0341-455308 info@aquative.nl

Deze branche is erg belangrijk voor het welzijn van de mens. Deze branche wordt beoefende om tot rust te komen, energie te krijgen en natuurlijk gezond te blijven. Als medewerker van een dergelijke locatie wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw gasten onbezorgd kunnen genieten en uit kunnen rusten, dit staat immers centraal. Een goed verblijf en een positieve beleving van uw gasten is natuurlijk erg belangrijk. Een basisvoorwaarde die gasten zullen stellen en verwachten is dat de hygiëne en waterkwaliteit van een goed niveau is. Het bewaken van de waterkwaliteit is dan ook een belangrijk thema.

Garanderen van schoon water

U wilt uw gasten natuurlijk een goede waterkwaliteit leveren en garanderen. Ondanks de maatregelen die worden genomen blijkt het in uitzonderlijke gevallen toch mis te kunnen gaan. Gasten die geconfronteerd worden met een slechte waterkwaliteit of een besmetting van legionella wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Eigenaren van zwembaden en sauna’s zijn volgens het Drinkwaterbesluit verplicht om een legionella risicoanalyse te laten uitvoeren en een legionella beheersplan te hebben. Door uitvoer te geven aan het beheersplan voldoet u aan de wettelijke verplichtingen.

Sporthallen en gymzalen vallen onder de zorgplicht. Hierbij is niet wettelijk vastgelegd hoe u moet aantonen dat het geleverde water voldoet aan de geldende normen. Wel bent u verplicht de gebruikers te beschermen en moet de drinkwaterinstallatie beheert worden. Aquative kan u verder helpen bij het borgen van de kwaliteit van uw drinkwater door bijvoorbeeld het nemen van watermonsters. Aquative helpt u graag bij het waarborgen van de kwaliteit van het water. Onze deskundige medewerkers hebben een ruime ervaring in de branche en kunnen u voorzien van passende adviezen en oplossingen.

 

De werkwijze van Aquative

Onze medewerkers hebben ervaring in diverse branches en werken bij iedere organisatie naar de etiquette. Wij werken met korte lijnen en zijn betrokken bij onze klanten, bovendien hebben wij alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en gepaste oplossingen bieden wanneer dit nodig is. Wij hebben bovendien een proactieve werkhouding en denken graag met u mee. Ook als u volledig ontzorgd wilt worden kan Aquative u van dienst zijn.

Neem contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.