0341-455308 info@aquative.nl

Een goede waterkwaliteit is voor ziekenhuizen en zorginstellingen heel belangrijk. Patiënten en bewoners zijn vaak kwetsbaarder voor bacteriën in het drinkwater.  Watersystemen in ziekenhuizen, medische centra en in zorginstellingen moeten absoluut betrouwbaar zijn. De deskundige medewerkers van Aquative hebben ruime ervaring in uw branche en Aquative kan uw organisatie de betrouwbaarheid van watersystemen garanderen

De veiligheid van patiënten staat centraal

Voor een aantal bedrijven en instellingen gelden extra strenge regels voor legionellapreventie. Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn door de overheid gelabeld als risicolocaties waar mensen komen met een verminderde weerstand. In ziekenhuizen en zorginstellingen komen mensen die een extra groot risico lopen om besmet te raken met legionella, aangemerkt door de overheid als prioritaire locaties. Deze prioritaire locaties moeten volgens het drinkwaterbesluit verplicht een legionella risicoanalyse laten uitvoeren en een beheersplan hebben. U moet er toch niet aan denken dat uw patiënten legionella oplopen en daardoor langer dan noodzakelijk opgenomen moeten blijven? Bij Aquative werken wij veel samen met ziekenhuizen en zorginstellingen. Door onze ruime ervaring en deskundige werkwijze kunnen wij risico’s uit de weg nemen en uw organisatie bescherming bieden tegen legionella.

Naast drinkwater zijn er diverse andere soorten water die periodiek gecontroleerd moeten worden op de kwaliteit hiervan. Hierbij kunt u denken aan onthard water, demiwater en bijvoorbeeld water voor koeling en verwarming. Voor een deskundige en persoonlijke risicoanalyse, beheersplan, monstername of ander legionella vraagstuk bent u bij Aquative op het juiste adres.

De werkwijze van Aquative

Onze medewerkers hebben ervaring in diverse branches en werken bij iedere organisatie naar de etiquette. Wij werken met korte lijnen en zijn betrokken bij onze klanten, bovendien hebben wij alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en gepaste oplossingen bieden wanneer dit nodig is. Wij hebben bovendien een proactieve werkhouding en denken graag met u mee. Ook als u volledig ontzorgd wilt worden kan Aquative u van dienst zijn.

Neem contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.