0341-455308 info@aquative.nl

Eigenaren van vakantieparken, campings en hotels willen hun gasten laten genieten van hun gastvrijheid. De basisvoorwaarden die uw gasten mogen stellen is dat de hygiëne in orde is. Een goede waterkwaliteit is daarbij zeer belangrijk. Gasten die ziek worden op uw accommodatie is natuurlijk een scenario waar u niet aan zou moeten denken. Toch is het helaas, ondanks alle inspanningen, mogelijk dat er een waterbesmetting optreedt. Het kan voorkomen dat het douchewater besmet raakt. U wilt er dan natuurlijk voor zorgen dat de gevolgen beperkt blijven en het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Bij Aquative begrijpen wij dit goed. Onze deskundige medewerkers helpen u het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Door onze korte lijnen kunnen wij u snel de oplossing bieden die bij uw accommodatie past.

De focus ligt op de veiligheid van uw gasten

De overheid heeft regels gesteld aan bedrijven en organisaties met betrekking tot legionellapreventie. Daarbij bent u als eigenaar van een camping, hotel of vakantiepark volgens het drinkwaterbesluit verplicht om een legionella risicoanalyse te laten uitvoeren en een legionella beheersplan te hebben. Wij realiseren ons dat het erg ingewikkeld kan zijn om aan alle regels te voldoen. Wij helpen u graag om het werk zo eenvoudig mogelijk te maken. Digitalisering van het logboek kan u daarbij veel gemak bieden.

Ook kan Aquative ervoor zorgen dat verplichte taken zoals een keerklepcontrole en het nemen van watermonsters met de juiste periodiek wordt uitgevoerd. Hierdoor kunt u zich focussen op het verblijf van uw gasten en zorgen wij ervoor dat de veiligheid van uw gasten op het gebied van water wordt gewaarborgd.

De werkwijze van Aquative

Onze medewerkers hebben ervaring in diverse branches en werken bij iedere organisatie naar de etiquette. Wij werken met korte lijnen en zijn betrokken bij onze klanten, bovendien hebben wij alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en gepaste oplossingen bieden wanneer dit nodig is. Wij hebben bovendien een proactieve werkhouding en denken graag met u mee. Ook als u volledig ontzorgd wilt worden kan Aquative u van dienst zijn.

Neem contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.