0341-455308 info@aquative.nl

Water wordt voor vele toepassingen gebruikt. Water dat gebruikt wordt in koeltorens, voor voedingsketelwater, condensaat, stoom, CV of koelwater, bronwater, demi of reverse osmose (RO) wordt proceswater genoemd. Elke toepassing kent zijn eigen specifieke kwaliteitsnormen. Slechte kwaliteit van het proceswater leidt tot een kortere levensduur van apparatuur en brengt ongewenste risico’s met zich mee. Voor uw productieproces is het van groot belang dat de waterbehandelingsinstallatie goed functioneert. Om erachter te komen of uw proceswater aan de geldende normen voldoet kunnen wij deze voor u bemonsteren.

Neem gerust contact met ons op

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.