0341-455308 info@aquative.nl

Preventief onderhoud aan de drinkwaterinstallatie is een zeer belangrijk onderdeel van legionella preventie. Doormiddel van preventief onderhoud kunt u bijvoorbeeld legionella normoverschrijdingen maar ook lekkages voorkomen. Een drinkwaterinstallatie bestaat uit heel veel verschillende onderdelen die allemaal onderhoud vergen. Een voorbeeld hiervan zijn thermostatische mengtoestellen, zoals douchemengkranen en mengventielen. In thermostatische mengtoestellen zijn inbouwkeerkleppen aanwezig. Deze keerkleppen zorgen ervoor dat er geen ongewenste stromen komen tussen de koud water en de warm water leidingen. In de waterwerkbladen is opgenomen dat deze iedere 10 jaar verplicht vervangen dienen te worden.

Aquative BV heeft jarenlange ervaring en kan daardoor deskundig onderhoud leveren aan uw installaties.

De gebruiksfuncties van gebouwen zijn continue aan wijzigingen onderhevig. Verzorgingshuizen worden bijvoorbeeld omgebouwd naar zelfstandige woningen, een badkamer wordt een opslagruimte, in een kantoorpand worden pantry’s bijgeplaatst of weggehaald, een deel van een gebouw komt (tijdelijk) leeg te staan en keerkleppen zijn niet juist geplaatst of ontbreken. Dit zijn allemaal momenten waarop er aanpassingen aan uw installatie moeten worden uitgevoerd. Zowel kleine als grote aanpassingen kunnen wij voor u uitvoeren. Daarbij voeren wij alle facetten voor u uit, zoals het bepalen van het leidingbeloop, het verwijderen van overtollige installatiedelen, het realiseren van nieuwe tappunten tot aan het aanpassen van de installatietekeningen en het beheersplan. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en zijn er korte lijnen binnen de organisatie. 

Neem contact met ons op

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.