0341-455308 info@aquative.nl

Over Aquative 

Aquative is gespecialiseerd in drinkwaterinstallaties. Wij staan garant voor praktijkgerichte oplossingen op het gebied van beheer, risico-inventarisatie en onderhoud van drinkwaterinstallaties. Wij bieden maatwerk voor een aantrekkelijk tarief. Aquative is gevestigd in Putten maar ons werkgebied is heel Nederland. 

Aquative is een pragmatisch bedrijf dat al jaren actief is in drinkwater. Gezamenlijk met onze klanten richten wij ons op het actief beheren en onderhouden van drinkwaterinstallaties. Wij realiseren ons dat een drinkwaterinstallatie de vitale schakel in de ketting van bron tot het tappunt is. Ons doel is de hoge kwaliteit drinkwater, geleverd door het waterbedrijf, te waarborgen tot het tappunt van de gebruiker. Omdat wij beschikken over veel praktijkervaring kunnen we snelle en praktische oplossingen bieden.

Met trots presenteren wij u onze bedrijfsfilm 

Werken bij Aquative

Aquative groeit hard en is daarom vaak opzoek naar personeel. Wil jij samen met een gemotiveerd en gezellig team meewerken aan de veiligheid van drinkwater? Bij Aquative heb je veel vrijheid en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Kijk snel of we nog passende vacatures open hebben staan, wij komen graag met jou in contact! 

Kom met ons in contact

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.