0341-455308 info@aquative.nl

Tekeningen en leidingschema`s van uw installatie zijn essentieel voor het goed onderhouden van uw drinkwaterinstallatie. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat u een deskundige tekening heeft, Aquative kan u hierbij helpen. Minstens net zo belangrijk is om de installatietekeningen actueel te houden. Vaak worden er namelijk aanpassingen doorgevoerd aan de drinkwaterinstallatie en worden de installatietekeningen niet geactualiseerd.

Aangezien het actueel houden van de installatietekeningen vaak achter blijft ten opzichte van de aanpassingen aan de drinkwaterinstallatie, is het van belang digitale tekeningen van uw installatie te hebben. Met deze digitale tekeningen is de drempel tot het aanpassen van de tekeningen stukken kleiner. Aquative heeft eigen tekenaars in dienst die uw bestaande tekeningen kunnen actualiseren of, indien er nog geen tekeningen aanwezig zijn, nieuwe tekeningen kunnen opstellen.

 Het actueel beschikbaar hebben en houden van installatietekeningen is verplicht conform Waterwerkblad 1.4G. 

 

Is uw tekening nog actueel en compleet? 

Indien u beschikt over een installatietekening van uw drinkwaterinstallatie, dan kunnen wij checken of de tekening nog correspondeert met de huidige situatie. Indien de tekening niet meer actueel is omdat uw drinkwaterinstallatie in de loop der jaren is aangepast, dan inspecteren wij uw drinkwaterinstallatie en passen wij de tekeningen deskundig aan. Hiermee beschikt u dan over een nieuwe, actuele tekening waarin alle punten in hun huidige situatie zijn opgenomen.

Indien u nog geen tekening heeft dan kunnen wij deze voor u opstellen.

Neem contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.