0341-455308 info@aquative.nl

Het kan voor komen dat er een verhoogd aantal legionellabacteriën in de drinkwaterinstallatie wordt aangetroffen. In veel gevallen is het dan wenselijk om een situatie te creëren waarbij gebruikers veilig gebruik kunnen blijven maken van het drinkwater. Dit kan door legionella veilige douchekoppen toe te passen.

Legionellabesmetting is het gevolg van het inademen van vervuilde waternevel, waardoor de bacteriën zich tot diep in de longen dringen. Daardoor is douchewater de grootste risicofactor als het gaat om verspreiding van Legionella. Maar dit risico is verrassend eenvoudig tot een minimum te beperken: met de Legionella veilige douchekoppen die u kunt verkrijgen bij Aquative. Deze zijn in verschillende soorten te verkrijgen, voor bijvoorbeeld handdouches, knijpdouches, wanddouches maar ook bijvoorbeeld voor kranen. Aquative kan de legionella veilige douchekoppen en filters direct leveren en indien gewenst ook voor u plaatsen.

Aquative kan de legionella veilige douchekoppen en filters direct uit voorraad leveren en indien gewenst ook voor u plaatsen.

Neem gerust contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.