0341-455308 info@aquative.nl
Een goed ontwerp van de drinkwaterinstallatie is essentieel voor de borging van de waterkwaliteit. Als de ontworpen installatie voldoet aan de geldende normen en wet- en regelgeving is het van belang dat deze in de praktijk ook zo wordt aangelegd. Een installatie met gebreken kan veel problemen geven. Daarnaast speelt beheer van de installatie een belangrijke rol voor de gebruiker. Door een slim ontwerp kan de hoeveelheid beheer voor de gebruiker beperkt worden. Aquative kan zowel ondersteunen in de ontwerpfase als door bijvoorbeeld het uitvoeren van bouwinspecties.

Bij oplevering kunnen wij een risicoanalyse en beheerplan voor u opstellen en watermonsters nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld controleren of de installatie legionellaveilig functioneert. De installatie dient in de basis al goed te zijn. In de praktijk blijkt helaas dat lang niet alle installaties voldoen aan de huidig geldende regelgeving. Door samen te werken met een deskundige partij kunnen grote problemen worden voorkomen.

De werkwijze van Aquative

Onze medewerkers hebben ervaring in diverse branches en werken bij iedere organisatie naar de etiquette. Wij werken met korte lijnen en zijn betrokken bij onze klanten, bovendien hebben wij alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en gepaste oplossingen bieden wanneer dit nodig is. Wij hebben bovendien een proactieve werkhouding en denken graag met u mee. Ook als u volledig ontzorgd wilt worden kan Aquative u van dienst zijn.

Neem contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.