0341-455308 info@aquative.nl

Als gebouwbeheerder van een gemeente of overheidsinstantie heeft u te maken met tientallen objecten met honderden meters leidingmateriaal die drinkwater beschikbaar stellen. Als beheerder heeft u de wettelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid om goed water te leveren. Er is niet in de wet beschreven hoe u dit moet doen. Wel bent u verplicht om de gebruikers van de installatie te beschermen. Door de verschillende functies van de gebouwen heeft u te maken met diverse technische installaties en wet-en regelgeving. Gebouwen met celfuncties en kazernes zijn bijvoorbeeld weer prioritaire locaties en hier gelden strengere regels. Wij begrijpen dat het voor u lastig kan zijn om grip te houden op alle regels en wetten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Gebouwen met een zorgplicht

 

Gebouwen met collectieve drinkwaterinstallaties vallen onder de zorgplicht. U bent als gebruiker van een pand in de categorie laagrisico klasse (niet prioritaire panden) in het kader van de zorgplicht verplicht maatregelen te treffen om voor deugdelijk leidingwater te zorgen. Hoewel die zorgplicht niet nader uitgewerkt is in het drinkwaterbesluit, moeten beide wel de risico’s op een besmetting met de legionellabacterie afwegen. Feitelijk betekent dit dat u verplicht bent ervoor te zorgen dat de risico’s op legionellabesmetting tot een minimum beperkt worden. U kunt zelf invulling geven aan de manier waarop u dit wilt bewerkstelligen. Aquative heeft ruime kennis en deskundigheid in deze branche en helpt u graag verder om dit op een deskundige wijze vorm te geven.

De werkwijze van Aquative

Onze medewerkers hebben ervaring in diverse branches en werken bij iedere organisatie naar de etiquette. Wij werken met korte lijnen en zijn betrokken bij onze klanten, bovendien hebben wij alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en gepaste oplossingen bieden wanneer dit nodig is. Wij hebben bovendien een proactieve werkhouding en denken graag met u mee. Ook als u volledig ontzorgd wilt worden kan Aquative u van dienst zijn.

Neem contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.