0341-455308 info@aquative.nl

Aquative is trotse partner van LegionellaDossier.

LegionellaDossier is een geautomatiseerd slim digitaal logboek, een preventiesysteem, een helpende hand. Een alomvattend beheersysteem dat écht werkt, voor elk bedrijf. Door de unieke combinatie van onze temperatuuropnemers en door de ingebouwde algoritmes in de LD-Inspectie app krijg je een uniek, volledig én centraal inzicht in jouw legionellabeheer. Je spoelt vaak geen twee minuten meer, maar minder. En dat bespaart tijd, geld én water! Simpel en vooral effectief.

Met LegionellaDossier is het mogelijk om zowel de risicoanalyse, als het beheersplan én de logboeken gelijktijdig actueel te hebben. Samen met onze adviseur houd je de tappunten en toestellen actueel in LegionellaDossier. Zo zijn zowel de risicoanalyse – integraal onderdeel van het systeem – als de beheersmaatregelen en (digitale) logboeken altijd actueel.

Bekijk hier onze korte animatievideo

Wat krijg ik allemaal?

De LD-Beheer app is beschikbaar voor alle Android- en iOS-besturingssystemen. Door de gebruiksvriendelijke LD-Beheer app kan iedereen legionellapreventietaken uitvoeren en ben je verzekerd van een correcte uitvoer van beheerstaken.

De beheerstool bestaat onder andere uit:

– Een app die álle procedures uitlegt, begeleidt, plant en vastlegt (spoelen, temperatuur meten en je kunt zelf gemakkelijk een logische looproute bepalen).
– Een bluetooth temperatuuropnemer, gekoppeld aan de app.
– Een online én offline omgeving, zo kun je altijd overal spoelen, meten en meer.
– Gemakkelijk leegstand melden.
– Automatische archivering, zonder gezeur, pakken papier en to-do-lijstjes. Alle afwijkingen, de nog uit te voeren en voltooide taken in één oogopslag duidelijk en overzichtelijk.

Wat kan ik er allemaal mee doen?

Spoelen: door de bluetooth gekoppelde temperatuuropnemer en het algoritme signaleert de app wanneer het leidingwater van dat specifieke tappunt is ververst.

Meten: door de temperatuuropnemer onder de kraan te houden meet de opnemer de hoogste en laagste temperatuur en geeft aan wanneer de meettaak voltooid is.

Leegstand melden: gemakkelijk leegstand aan- of afmelden zodat de tappunten van leegstaande ruimtes in de takenlijst komen te staan.

Hoe werkt het eigenlijk?

Met push berichten of e-mails blijf je altijd op de hoogte van opkomende en achterstallige taken. Heel gemakkelijk!

Het gebruik van de LD-Beheer app zorgt er voor dat je niet alleen 50% minder tijd kwijt bent aan het spoelen en meten maar de app zorgt er ook voor dat jouw legionellabeheer 100% voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Voor meer informatie en vragen kun je contact met ons opnemen of kijken op de website van LegionellaDossier

Neem gerust contact met ons op 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail naar info@aquative.nl met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.