0341-455308 info@aquative.nl

Aanleggen en aanpassen van installaties

De gebruiksfuncties van gebouwen zijn continue aan wijzigingen onderhevig. Verzorgingshuizen worden bijvoorbeeld omgebouwd naar zelfstandige woningen, een badkamer wordt een opslagruimte, in een kantoorpand worden pantry’s bijgeplaatst of weggehaald, een deel van een gebouw komt (tijdelijk) leeg te staan en keerkleppen zijn niet juist geplaatst of ontbreken. Dit zijn allemaal momenten waarop er aanpassingen aan uw installatie moeten worden uitgevoerd. Zowel kleine als grote aanpassingen kunnen wij voor u uitvoeren. Daarbij voeren wij alle facetten voor u uit, zoals het bepalen van het leidingbeloop, het verwijderen van overtollige installatiedelen, het realiseren van nieuwe tappunten tot aan het aanpassen van de installatietekeningen en het beheersplan. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en zijn er korte lijnen binnen de organisatie. Bovendien kunnen wij gehele installaties voor u aanleggen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag telefonisch voor u klaar van 07:30 – 17:00. U kunt ons voor al uw vragen of een vrijblijvend advies bereiken op 0341-455308.

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een mail met uw vraag of voor het opvragen van een offerte. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.